Trinidad og Tobago

– Din guide til ferie i Trinidad og Tobago

Besøg Mayaro, Trinidads længste strand

Hvis du planlægger sommerferie til Caribien, så skal du sætte Mayaro Beach i Trinidad på listen. Det er øens længste strand, som strækker sig flere kilometer. Det er en meget populær strand for både turister og lokale. Faktisk er det den foretrukne destination i weekenderne samt påske og helligdage. Du kan komme til Mayaro Beach fra Mayaro-Guayaguayare Road.


Der er mange kokospalmer på stranden, et bevis for tilstedeværelsen af kokosplantager i området for år tilbage. Folk foretrækker at gå lange ture på denne strand, som er ideel til dette pga. den lange kysttrækning. Familier på sommerferie vil meget let finde en passende bolig takket være de mange kroer, ferielejligheder og ferielogier, der findes i nærheden.

Du vil finde mange chip chip-skaller på stranden. Små havorganismer har deres hjem i disse skaller. Ligesom muslingeskaller spises disse chip chips af de lokale og betragtes som en delikatesse. Der er en hel del små laguner her. Da bølger og strømmen kan være relativt stærk, så udvis forsigtighed, når du svømmer. Flag, der indikerer sikker svømning, er markeret, så sørg for at opholde dig i sikre zoner.

En lokal fiskertradition her indebærer, at man trækker fiskenet eller vod, der er lange net, der hænger lodret i vandet. Du kan deltage i dette ritual ved at hjælpe fiskeren med at bringe dagens fangst i hus.