Trinidad og Tobago

– Din guide til ferie i Trinidad og Tobago

Besøg Pigeon Point Beach og få en sjov familieferie

Hvis du er på sommerferie i Tobago, anbefales Pigeon Point Beach som en stor turistattraktion. Mange familier på ferie på øerne besøger Pigeon Point Beach for at slappe af, udøve vandsportsaktiviteter og tage bådture til den berømte Buccoo Reef og Nylon Pool.


Stranden er beliggende ved en kokosnødplantage. Den er smuk med klart hvide sand og rent havvand. Vandet har et skær af grøn og blå, med mange kokostræer, der flankerer stranden. Det er et fantastisk sted at slappe af og komme væk fra den det hektiske byliv. Du kan nyde en stille stund i ensomhed, læse en bog, nyde en drink eller bare se på den fantastiske udsigt ud over havet foran dig. Selv om det er en populær turiststrand, er der ikke overrendt, så du behøver ikke strides om pladsen på din sommerferie her.

Yngre gæster kan prøve vandlege såsom jet-ski og strandspil som volleyball. Der er faciliteter til familiepicnic, og loungestole kan lejes for et mindre gebyr. Andre attraktioner omfatter vandfald, Koi-søerne og souvenirbikse.

Der er mange barer og fast food-steder i nærheden. Området ligger også tæt på øens vigtigste kommercielle centre. Der er organiseret bådture fra Pigeon Point Beach til Buccoo Reef og Nylon Pool. På Bucoo Reef sejler man i en båd med glasbund, så man kan se koralrev og tusindvis af fisk. Nylon Pool er en lagune, hvor man kan svømme i det lave vand.