Trinidad og Tobago

– Din guide til ferie i Trinidad og Tobago

Store turistattraktioner i Tobago

Med det Caribiske Hav på den ene side og Atlanterhavet på den anden side, er Tobago virkelig en eksotisk ø. Det har en række attraktioner og er blevet et populært feriemål for familier i sommerferien. Dens behagelige tropiske klima og frodige grønne landskab har sin egen appel. Øen er hjemsted for utallige arter af fugle. Den smukke flora og varieret fauna af Tobago gør det til et ideelt tilflugtssted, hvis du ønsker en pause fra det monotone byliv.


Der er flere strande i Tobago, der giver besøgende et utal af valgmuligheder baseret på, hvorvidt de ønsker at nyde en rolig lounge eller mere actionfyldte vandsportsaktiviteter. Du kan dykke eller snorkle, og bruge en fantastisk tid på at lede efter Tobagos rige undersøiske liv. Pigeon Point Beach er den mest berømte strand her.

Har du lyst til fest og ballade så skal du deltage i den ugentlige fest, Sunday School, som sjovt nok afholdes om lørdagen! Spørg de lokale omkring tid og sted. Det er også muligt at deltage i festen sammen med en guide.

Øens mange vandfald, mangroveskove og sumpe er vidnesbyrd om dens rige naturlige skønhed. For en stor udendørs oplevelse, bør du bestemt overveje Tobago til din næste sommerferie.

Den enorme Scarborough Botanisk Have, som huser utallige træer og planter er et sted du bestemt skal besøge. De af jer, der ønsker at lære om Tobago’s historie kan besøge Fort James, Ford George og Ford Milford, som alle blev bygget i det 19. århundrede. Tobago Museum er endnu en attraktion, der har vigtige historiske og kulturelle artefakter på skærmen.

Det vrimler med naturparker i Tobago, så sørg for at besøge mindst én. At fange nogle af dens sjove festivaler såsom Tobago Heritage Festival, Great Race og Boat Race, er også altid sjovt.