Trinidad og Tobago

– Din guide til ferie i Trinidad og Tobago

Store turistattraktioner i Trinidad

Spekulerer du over, hvor du skal hen næste sommerferie? For en spændende ferie i Caribien, er Trinidad bedre end alt andet. Du vil måbe over de mange attraktioner som øen har at byde på, fra smukke strande til et spændende natteliv. Dog er det en stille og rolig ø. Under karnevalstiden er der en masse vilde fester og højtideligheder.


Der er mange strande og bugter i Trinidad. Maracas’ strand anses for den mest fantastiske strand i hele Trinidad. Familier på ferie foretrækker at komme til denne strand, ikke blot for sine smukke landskaber, men også dets fremragende faciliteter. Las Cuevas, Toco, Mayaro, Mazanilla er andre strand attraktioner, hvor du kan slappe af eller deltage i vandsportsaktiviteter.

Devil’s Woodyard er et sted, hvor du kan se fredsommelige vulkaner. Caroni Swamp er et ideelt sted at se forskellige arter af dyreliv, herunder den farverige Scarlet Ibis, frøer og krokodiller. Yngre besøgende på sommerferie er sikret store oplevelser med dyreliv generelt i denne sump.

For så vidt angår byområder angår, er øens hovedstad Port of Spain, det politiske og erhvervsmæssige centrum. De mest festilige steder er i Port of Spain. Queen’s Park Savannah, Fort George og Movie Towne er andre byer attraktioner. Et par kilometer fra Port of Spain er St.James, som er kendt for sit natteliv med snesevis af barer, restauranter og madsteder.