Trinidad og Tobago

– Din guide til ferie i Trinidad og Tobago

Tag til Parlatuvier Bay og slap af i fred og ro

For dem, der er trætte af det kaotiske byliv og ønsker at komme væk til en fredelig og rolig beliggenhed ved kysten, er Parlatuvier Bay i Trinidad og Tobago det rette sted. Det er en yderst smuk bugt med store robuste sten og lyserødt sand. Der kan ikke tilbydes mange faciliteter, men dens charme består af bugtens enkelhed og afsondrethed.

De der leder efter nye feriemål til den næste sommerferie, bør absolut skrive Parlatuvier Bay på listen. Der er mulighed for en god romantisk ferie. Du kan bruge lidt kvalitetstid sammen med din næste midt i det smukke landskab og rolige miljø. Familier skal vide, at der næsten ingen restauranter og faciliteter i nærheden er. Du vil finde en bar i det omkringliggende område, mens der ligger en restaurant ved hovedvejen. Du kan nyde det lækre lokale køkken her.

Farvandet er generelt roligt, men der kan være stærke bølger undertiden, så vær forsigtig, når du tager en dukkert. Parlatuvier er en fiskerby med et marked, der sælger fisk, der fanges friske i garnene. Faktisk kan du se mange fiskerbåde og store mængder af fisk, der hales ind. Manta Rays eller Devilfish kan undertiden ses spise resterne af fiskernes fangst. Du vil også på stedet se smukke fregatfugle flyver forbi. Parlatuvier Bay tilbyder mange fotomuligheder for dem, der interesserer sig for fotografering, takket være sin ekstraordinære skønhed. Du kan dele nogle gode sommerferiebilleder med dine venner efter dit besøg på denne bugt.